copyright Johann Norman

Referat fra klubbmøte 10.08.15

Referat fra klubbmøte.
Det var totalt 7 deltakere på møtet. 1 av de via skype fra Oslo.

Saker som ble tatt opp:

Det ble luftet ide om klubbtur til Bleik på Andenes samtidig som Høgskolen drar dit helga 28 august.
Dette for å fremme sporten og vise oss fram samtidig som vi har det artig =)
Blant de oppmøtte passet datoen dårlig, helgen etterpå ble nevnt som mulig dato for enkelte.
Vi tar det som det kommer seg. Dersom noen har tid for å dra dit samtidig oppfordrer vi til det.
Aktiv rekrutering!

Tips til aktivitets økende og rekruterende tiltak:
Bruk 2030 sms gruppen aktivt! gjerne i god tid i forkant når mulig. Aktivitet skaper aktivitet!
Vanskelig å dra med folk uten at de vet om at noe skjer.
Spesielt for nye medlemmer.

Flere videoer og bilder fra aktivitetene kan med fordel legges ut på hpgt.com og facebook. Hpgt.com har instagramfeed med #hpgtcom Igjen aktivietet skaper aktiviet. og angrer folk på at de ikke ble med blir de med neste gang muligens?

Testival. De som er forhandlere av vinger kan ta med demo vinger på en 2 dagers demo run. folk får signert ut å prøvd vinger. noe som genererer mersalg og aktivetet. koordinerer man med andre klubber i landet er det lettere å få demo vinger inn til landet i større mengder.

Ti nedtura. Turforeningene og kayakk klubbene har hatt suksess med 10 på topp. Hvorfor ikke lage sin egen vri eller kombinere med 10 på topp?  En fin måte å få folk til å besøke nye eller skjeldent brukte steder, samtidig som det skaper aktivitet.  VIL GJERNE FÅ TIPS TIL PLASSER VI KAN HA PÅ DENNE LISTEN, Send aage d. hofstad en pm på facebook eller bruk kontakt skjemaet her på hpgt.com. ser for oss at det starter opp 01.01.2016 og avsluttes til julebordet senhøst 2016.
vi skiller ikke mellom vinter og vår eller hvordan man kom seg opp på plassen, det er nedturen som gjelder!

Dugnad rydding på start. Samaåsen og evt ny start mot haganvannet/altevågen ble sett ann. Espen og Aage kaller inn via 2030 for en rask opprydning.

Tips til å finne nye starter på kartet: www.norgei3d.no 3d flyfoto bilde av norge. enkelt å se potensielt gode hang plasser. Bruk www.seeiendom.no for å finne grunneier  slik at man kan klarere en evt rydding av området.

norgei3d

 

 

 

 

 

Speedrider/Paragliderkurs. Det er planlagt et SPG kurs til vinteren dersom instruktøren får tid, muligens også et PG kurs dersom man får tak på hovedinstruktør, noen av klubbens «nye» instruktører har lyst å kjøre et kurs.

DIV
– Værstasjon sagaen går videre. Ny lokasjon prøves da man ikke får ta hull i veggen på lokasjonen som hadde dekning per nå.
– Om noen har mulighet til å hente vedovnen til lavvoen får vi den kjørt opp med ATV muligens i september. vedovnen befinner seg på evenskjer og leder i klubben har ikke tid før midten av september…..
– god prat rundt mulige nye områder, gennerelt klubbsnakk.
– Quizen med 5 raske slo som vanlig godt ann!

1 kommentar

  1. Dersom noen kan hente vedovnen i evenskjer området til harstad får vi den kjørt opp på klubb lavvoen på kilhusåsen. Jeg har ikke mulighet før vi har rundet godt inn i septemer desverre…..

Legg inn en kommentar