Møtereferat 15.01.13

Medlemsmøte

Sted: iTet

Til stede:

Helene, Camilla, Daniel, Finn Roar, Johnny, John-Håkon, Kristoffer, Aage, Stefan T, Johann og Erlend (+Hans-Ragnar på webcam)

Saker:

1. Grasrotandelen har gitt klubben 5425kr i 2012. Takk til alle som velger å støtte klubben. (Husk at du finner strekkode for påmelding på www.hpgt.com)

2. Johann og Erlend informerer om regler for mørkeflyging. Medlemmer i klubben får reglene tilsendt på mail.

3. Det blir årsmøte på Peppes Pizza 20 februar 2013 kl 19:00 (saksliste kommer). Klubben spanderer pizza i henhold til tradisjonen. Du må være medlem av klubben for å kunne stemme på årsmøtet.

4. Speedriderkurs med 4-5 deltakere arrangeres av Erlend i vinter. De som er påmeldt får mer info. Ta kontakt dersom du ønsker å være med (Tlf: 97578061).

5. Det er startet en ren PPG klubb i Oslo. De som møtte opp i dag ser for seg at HPGT kan dekke behovene for friflygere og motorflygere.

6. Søndag 20. Januar myldrer det av liv i Sollifjellet alpinsenter. Klubben stiller med tandempiloter som flyr turer for redusert pris til 200 kr. Camilla og Helene lager stand med informasjon om paragliding og påmelding for tandemturer. Alle medlemmer oppfordres til å hjelpe til slik at vi får pakket tandemvingene fort. Det oppfordres også til mye flyging denne dagen.

7. Klubben skal få egen e-post. Kristoffer ordner dette. Kurs@hpgt.com

8. Lett teori om kast av nødskjerm fra Erlend. Flere medlemmer deler personlige erfaringer.

9. Erlend har begynt å lage kursplakat. Har du et luftig bilde av Harstad med en paraglider i senter?  Ta kontakt.

9. Generelle PG nyheter globalt og nasjonalt.

Referent

Erlend Borge Madsen

Legg inn en kommentar